Linköpingslogen

Linköpingslogen är Ordenssällskapets näst yngsta loge och bildades den 28 mars 1998 efter initiativ av Norrköpingslogen. Logen är en dotterloge till Norrköpingslogen och har ännu inte status som fullständig loge. Vi har i dag (våren 2014) dryga åttiotalet medlemmar fördelade från IX:e graden och nedåt. Glädjande nog har många yngre tillkommit på senare år.

Vi har ännu ingen egen logelokal, men har efter att ha huserat på ett antal olika ställen i Linköping, inkvarterat oss på den s.k. Livgrenadjärmässen belägen på det gamla militärområdet i stan. Livgrenadjärmässen är mycket trivsam och ståndsmässig, och vi ser gärna att Bröder från W:6 övriga loger gästar oss. Vi träffas ca 1 gång per månad (onsdagar, se logeprogrammet) och har förutom logeaftnar också andra aktiviteter med damer och klubbaftnar, som också kan användas för att nyrekrytera då även icke medlemmar inviteras att delta.

Vi ser med förtröstan framåt mot att utöka brödraskaran.

Välkomna att delta i vår verksamhet, och glöm då inte att vid besök på loger, anmäla närvaro till Intendent Patrik Fägerstam, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller tfn 013-211966 alt 0732-187850 senast söndagen innan.

You have no rights to post comments

Monday the 21st. Ordenssällskapet W:6 Stamlogen – 2014