Grad V

Grad V

V-graden

 

Senaste gradgivningen i denna grad var den 28 september 2016 med fyra recipiender (Håkan Öberg, Åke Nord, Hans Norlund och Per Westerberg):

Recipiender o mbetsmn

Följande läckra meny serveras vid Brödramåltiden:

Förrätt: Västkuströra
Varmrätt: Entrecôte med bernaisesås och stekt potatis
Kaffe och kaka. 

Betalning sker helst via Swish till nummer: 1235841432 alternativt till bankgiro: 305-2735

GradV 2019 04 10

Under 2018 har logens Dekanus, Håkan Landberg, på uppdrag, förtjänstfullt genomfört ett omfattande arbete i framtagandet av ett förslag, där Gävlelogens åldriga stadgar omarbetats och fått dem "up to date" och i överensstämmelse med gällande Grundregler för Ordenssällskapet. Bl.a. har reglerna gällande Valordningen förtydligats och uppdaterats. Enligt Grundreglerna har detta förslag skickats på remiss till Logens Styrande Kapitel och Sällskapets Stormästare Terje Vigmo för godkännande. Vid denna loge i Riddargradernas första grad kommer förslaget på de nya stadgarna att behandlas (skickas ut i förväg för genomläsande), varefter Riddarbröderna efter vederbörlig röstning tar beslut i frågan och de lokala stadgarna sedan nytrycks. Det är viktigt att Du Broder tar del av de nya stadgarna och deltar i mötet, då Gävlelogen kommer att styras av gällande Grundregler jämte logens egna stadgar under lång tid framöver. 

Möjligheten att anmäla sig eller avanmäla sig på hemsidan till detta event stängs lördagen den 6 april. Eventuell avanmälan skall ske senast ett dygn före logekväll till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Om inte avanmälan sker i tid debiteras matkostnaden i efterhand.

Broder känn Dig varmt välkommen till värmen och gemenskapen Bröderna emellan i Ordenshuset.

Detaljer

Startar onsdag 10 apr 2019 19:00
Registrerade 53
Anmälan stängs lördag 6 apr 2019 23:55
Pris 220,00SEK
Plats Gävlelogen
Please login to register for this event

Comment

You have no rights to post comments

Kommentarer  

+1 # Roger Hjerth 2019-04-07 15:07
Hej, Har varit på resande fot i 10 dagar och glömde helt av inbjudan tii recipiend V ! Får ta nya tag till nästa gång. mvh Roger Hjerth
Thursday the 23rd. Ordenssällskapet W:6 Stamlogen – 2014